Lillehammer.no

 In Nyheter om oss

Ukens bedrift uke 12: Glamitec

GlamiTEC er et Lillehammer-lokalisert selskap som har spesialisert seg på digitaltrykk på glass. Rent praktisk vil dette si at selskapet trykker alle slags motiver rett på glassplaten, det være seg bilder tatt med eget kamera eller ulike design man måtte ønske. Glamitec sitt største marked er designglass til bruk mellom benkeplate og overskap på kjøkken, i tillegg leveres selskapet også designglass til bruk som dusjvegger/dusjdører, møterom og mange andre bruksområder.

Vi har opplevd en stadig økende interesse for vårt produkt og omsetningen har økt kraftig hvert driftsår siden glamiTEC startet opp i 2010. Etter som omsetningen har vokst har også organisasjonen vokst, dette gjør at vi nå er oppe i 7 ansatte. Disse er

  • Morten – Eier, teknisk leder
    Kunne du ønske deg å ha med Marilyn Monroe i dusjen?
  • Lars – Eier, daglig leder, salg og markedsføring
  • Erland – Produksjon
  • Håkon – Produksjon – grafisk
  • Anita – Administrasjon
  • Anders- Monteringsansvarlig

Glamitec holder til i Fakkelgården, nedenfor Høyskolen i Lillehammer. Her er det stort sett alltid folk tilstede og alle interesserte er selvfølgelig velkomne til å ta seg en tur innom. Da kan man se eksempler på hva som kan gjøres og kanskje hente litt inspirasjon til man skal pusse opp hjemme eller på hytta. Selskapet samarbeider også med flere kjøkkenforhandlere i Lillehammer og anbefaler å ta turen innom disse for å se hvordan design glassplater ser ut i et naturlig miljø.

For mer utfyllende informasjon, ta gjerne en tur innom våre hjemmesider www.glamitec.no

glamiTEC - Glassløsninger