Anbefaling

Du kan måle opp og montere glass fra glamiTEC selv, men vi anbefaler å bruke en av våre fagpersoner. Da vil risikoen ligge hos oss og vi leverer kostnadsfritt nytt glass om det ikke skulle passe eller skje et uhell, dette forutsetter selvfølgelig at det ikke har blitt gjort endringer på kjøkkenet mellom oppmåling og montering.

Måltaging

Vær nøye med måltagingen og mål flere steder for å sikre nøyaktighet. Se illustrasjon.

Påse at måleverktøyet er nøyaktig; to separate meterstokker som kan måle fra hver sin side og inn til hverandre er ofte det letteste og mest nøyaktige.

Trykk på knappen under for å få tilgang til en komplett guide på hvordan du tar mål. Bestilling med målsatt tegning fylles ut her: bestilling.glamitec.no

Montering

Glass fra glamiTEC monteres normalt med alu-profil ned mot benkeplaten og lim mot veggen. Klart glass monteres med børstede eller blanke pynteskruer.

Det skal IKKE benyttes sanitærsilikon, da dette kan påvirke printet på baksiden av glasset. Vi anbefaler Siksail C, byggsilikon, Tec7 eller lignende. Ved bruk av skruer skal det ikke benyttes lim.

Trykk på knappen under for å få tilgang til nedlastbar steg for steg beskrivelse av hvordan glass fra glamiTEC monteres.

glamitec_illustrasjon_oppmaaling

*Vi bruker aluminiumsprofil mellom benkeplate og glass som standard. Denne bygger 2mm i høyden.

glamiTEC - Glassløsninger